Wat vinden klanten van Coloriginal?

Dankzij de kleurenanalyse voel ik mij zelfverzekerder en merk ik dat ik een professionelere indruk maak. Bertinie heeft mij geleerd welke kleuren mij het meest flatteren. Voor de “verkeerde” kleuren in mijn huidige garderobe heb ik tips meegekregen hoe ik deze, door ze met de “juiste” kleuren te combineren, toch kan blijven dragen. Al met al een ontzettend gezellige maar vooral nuttige middag gehad.
Inge Meuris, juriste.

Bertinie, dank je wel voor het kleur-, kleding- en make-up advies dat je me gegeven hebt. Je nam ruim de tijd om samen met mij uit te zoeken welk kleurtype ik ben en ik kreeg veel uitleg over wat met goed staat en hoe ik mijn mooiste punten kan accenturen.
Ik vond het een gezellige middag. Door jou advies over mijn haarkleur ben ik mijn haar gaan wassen met zilvershampoo voor een koele kleur die beter bij mij past en ik kreeg plots veel complimenten over mijn haar. Het viel anderen echt op, terwijl ik niet meer naar de kapper was geweest.
Daarnaast weet ik nu welke kleuren goed bij me passen en weet ik ook waarom ik sommige kleren niet graag aandoe, omdat de kleur met niet goed staat.
Nu kan ik bewuster omgaan met welke kleding ik koop en hoe ik er op mijn best uitzie. De kleurenwaaier helpt me hierbij.
Daarbij vond ik het heel leuk om samen met mijn moeder het advies te krijgen, dit was een leuk middagje samen en ook bijzonder dat je vanuit een ander oogpunt bewust naar elkaar te kijkt en wat de ander goed staat.
Ik heb zin om met je tips aan de slag te gaan.
Groetjes Marian van der Zanden

Ik ben voor zowel een kleur- als kledingadvies bij Bertinie geweest. Het waren vooral twee hele gezellige middagen waar ik veel heb geleerd over de kleuren die goed bij mij passen. Verrassend was vooral dat er kleuren bij waren die ik voorheen nooit zou hebben gedragen. Bij kleding die overeenkomt met de kleuren uit mijn persoonlijke kleurenwaaier, krijg ik vaak complimenten van anderen. Ook heb ik mijn haarkleur veranderd. Hier heb ik ook veel positieve reacties op gekregen. Door het volgen van deze workshop ga ik nu heel anders shoppen. De kleuren van kleding zijn bepalend. Een bepaalde print of model kan nog zo mooi zijn, maar als de kleuren mij niet passen dan heeft het niet het gewenste resultaat.
Aanvullend op de workshop kleuradvies heb ik ook de workshop kledingadvies gevolgd. Hier is mij vooral duidelijk geworden dat vaak kleine details het onderscheid kunnen maken.
Het allerbelangrijkste vind ik nog wel dat je bij Bertinie helemaal jezelf kunt zijn, en dat zij hier heel goed op aansluit.
Mariƫlle Spronk