Laat je gezicht stralen met de juiste make-up!

Mensen kijken als eerste naar je gezicht. Een goede dag- of avond make-up is daarom van essentieel belang en geeft je zelfvertrouwen. Het maakt de huid egaal en glanzend en laat je gezicht op z’n mooist uitkomen. Je kunt met make-up oneffenheden camoufleren maar ook accenten leggen op delen van je gezicht die je wilt benadrukken.

De make-uplijn van Art of Image die ik gebruik is van zeer hoge kwaliteit en zeer betaalbaar. De producten zijn huidvriendelijk, verzorgend, hypoallergeen, dermatologisch getest en dierproefvrij.

Dagmake-up
Het is verrassend om te zien hoe je met weinig make-up maximaal effect kunt bereiken! Tijdens een make-up advies laat ik je ervaren hoe je er op een eenvoudige manier verzorgd uit kunt zien, zonder je té opgemaakt te voelen. Uiteraard in de kleuren die het beste bij jou passen.

Avond/gala make-up
Een avond of gala make-up moet voldoen aan een aantal voorwaarden. De kleuren mogen wat zwaarder worden aangezet. Het mag feestelijk zijn door bijvoorbeeld extra glans in de oogschaduw en gloss op de lippen te gebruiken. Bovendien moet de make-up de hele avond goed blijven zitten. Ik breng een mooie make-up aan, waarmee je zult stralen tijdens je feest!

Bruidsmake-up
Bij een bruidsmake-up is het belangrijk dat je niet te veel afwijkt van jouw eigen make-up die je gewoonlijk draagt. Een mooie bruids make-up camoufleert de oneffenheden en accentueert de sterke punten in je gezicht. We maken eerst een afspraak voor een proef make-up, waarbij ik rekening houd met jouw jurk en boeket. Op de dag van de bruiloft kom ik je op locatie opmaken.

 

Hoe kies je de juiste kleuren van je make-up?

De kleuren moeten harmoniëren met jouw natuurlijke oog- en huidkleur. We onderscheiden daarbij vier basistypes: het herfst-, winter, zomer en lentetype. Welke type jij bent en welke kleuren bij jouw type horen leg ik je uit in een persoonlijk gesprek.

Wil je leren hoe je je stap-voor-stap op kunt maken?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk make-up advies. We bekijken dan of je oude vertrouwde manier van opmaken verbeterd kan worden.

Wat kost een make-up advies?

Een make-up advies van Coloriginal bestaat uit

  • 1 uur sessie
  • de juiste make-up kleuren leren
  • goede opmaak technieken

Kijk hier voor de Tarieven.

Heb je vragen, neem dan gerust contact op via mail of telefoon.