DE KRACHT VAN MAKE-UP

Een goed verzorgde make-up is belangrijk. Mensen kijken als eerste naar je gezicht. Een mooi verzorgde make-up geeft zelfvertrouwen. Het maakt je huid egaal.
Make-up is een middel om jezelf te laten zien, niet om je achter te verstoppen. Het is bedoeld om je schoonheid te benadrukken, want je bent op je mooist als je jezelf bent.
Kijk goed in de spiegel naar jezelf. Moeilijk hé!!!
Wat zijn je sterke punten en welke zijn de iets “mindere” punten.
Wat wil je camoufleren en wat wil je juist accentueren.
Welke make-up kleuren passen bij jou. Het is belangrijk dat je de juiste kleuren kiest die bij jou huid en kleurtype passen. Zo krijg je een mooie harmonie in je uitstraling. Je wilt toch ook graag dat mensen zeggen “wat zie jij er goed uit”.
Een perfecte make-up begint bij een mooie huid. Een goede huidverzorging is daarbij heel belangrijk. Ken je huidtype en reinig je huid iedere dag. Gebruik een goede zonbescherming, af en toe een scrub en een masker voor jou huidtype. Want een mooie make-up komt het beste tot zijn recht op een goed gereinigde en verzorgde huid.
Wil jij weten welke make-up bij jou past, maak dan een afspraak voor een persoonlijk make-up advies. Of kom gezellig met een vriendin, moeder of dochter voor een workshop make-up.

Plaats een reactie