Omdat we allemaal verschillend zijn!!

Wanneer je een kleuranalyse laat doen gaan we onder andere bekijken of je mooier bent met warme kleuren of met koele kleuren.
De kleur van je kleding heeft namelijk effect op je huid. 
Heeft iemand je wel eens gevraagd of het wel goed met je ging, terwijl je je prima voelde? Dan is er een kans dat je niet de kleur droeg die bij je huid past.

De warme kleuren hebben allemaal iets van geel of oranje in zich, terwijl de koele kleuren allemaal iets van blauw of rood in zich hebben. Als we bijvoorbeeld kijken naar de kleur groen dan is het groen van een taxushaag koel, er zit een blauwe ondertoon in. De kleur groen van gras is warm, hier zit een gele ondertoon in.

Door de juiste kleuren te kiezen die mooi bij je huid, haar en ogen staan krijg je een harmonie in je uiterlijk en wordt je huid frisser, je ogen en haren glanzen meer en je lippen krijgen meer kleur.
Het is dus zeker niet zo dat je veel kleuren helemaal niet meer kunt dragen.
Maar het is belangrijk dat je de kleur kiest in de koele of warme variant.

Voor make-up is dit uiteraard ook heel belangrijk, dit zit op je gezicht en heeft  dus een grote invloed op je huid en uitstraling. 
Nu de mooie nieuwe lentecollecties vol kleur weer in de winkels hangen is een kleuranalyse een echte aanrader.
Maak een afspraak voor een kleuranalyse met make-up advies, hierdoor weet je precies welk kleurtype jij bent en welke kleuren bij jou passen.

Wil je een afspraak maken neem dan gerust contact op via mail of telefoon.